Basketball i København for Kvinder

Leder du efter et basketball hold for kvinder? Vi er Københavns Basketball Klub for Kvinder 🏆🏀 Vi har masser af forskellige hold, uanset om du er nybegynder eller erfaren! Se vores hold her og meld dig til en gratis prøvetræning: https://motivu.dk/klubber/1193/b3b-basket 

Kom også og vær med til gratis udendørs træning for kvinder, hvor nybegyndere er mere end velkomne. Læs mere her: https://www.facebook.com/events/2660957977391665/2676927789128017/

B3B er den eneste klub der arrangerer kampe for alle sine kvindehold, også begynderholdene! Så du kan som nybegynder prøve hvordan det er at spille en rigtig kamp, selvfølgelig med fokus på at have det sjovt og masser af holdånd. Vi har et fantastisk fællesskab på tværs af vores hold, og alle er velkomne i klubben. Vi håber på at se dig på banen!

Looking for a women’s basketball team? We are Copenhagen Basketball Club for Women 🏆🏀 We have lots of different teams, whether you are a beginner or experienced! Check out our teams here and sign up for a free trial session: https://motivu.dk/klubber/1193/b3b-basket

Also join us for free outdoor training for women, where beginners are more than welcome. Read more here: https://www.facebook.com/events/2660957977391665/2676927789128017/

B3B is the only club that organizes matches for all its women’s teams, including beginners! So, as a beginner, you can try out what it’s like to play a real match, of course with a focus on having fun and lots of team spirit. We have a great community spirit across our teams and everyone is welcome in the club. We hope to see you on the pitch!

Nyheder & Events

Søndag arrangerede vores nyuddannede 3×3 ledere deres første streetbasketturnering i Mimersparken på Nørrebro i flot solskin. Turneringen var åben for alle – piger, drenge, unge som gamle.

Læs mere

Leder du efter et basketball hold for kvinder? Vi er Københavns Basketball Klub for Kvinder 🏆🏀 Vi har masser af forskellige hold, uanset om du er nybegynder eller erfaren!

Læs mere

Kom og spil basketball hver tirsdag kl. 18.30 i Mimersparken. Vi har et hold seje trænere, der står klar til at give dig en god oplevelse, uanset om du har spillet basketball før eller ej.

Læs mere

Nyt basketball hold for piger hver mandag kl. 16.30-17.30 på Tagensbo Skole med Ugis! Holdet er for piger i 4.-6. klasse, og det er velegnet nybegyndere.

Læs mere

Pan Basketball gør et kæmpestort vigtigt arbejde i at skabe inklusion i Dansk basketball. Vi arbejder sammen med Pan Basketball og er stolte af deres flotte vækst.

Læs mere