Venskabsklub: Pan Basketball

Pan Basketball gør et kæmpestort vigtigt arbejde i at skabe inklusion i Dansk basketball. Vi arbejder sammen med Pan Basketball og er stolte af deres flotte vækst. Shout out til Head Coach Lisette Skov! Billedet er fra en venskabskamp mellem Pan Basketball og B3B Basket Bananas.

Pan Basketball does a huge important work in creating inclusion in Danish basketball. We work together with Pan Basketball and are proud of their great growth. Shout out to Head Coach Lisette Skov! The picture is from a friendly match between Pan Basketball and B3B Basket Bananas.

Nyheder & Events

Søndag arrangerede vores nyuddannede 3×3 ledere deres første streetbasketturnering i Mimersparken på Nørrebro i flot solskin. Turneringen var åben for alle – piger, drenge, unge som gamle.

Læs mere

Leder du efter et basketball hold for kvinder? Vi er Københavns Basketball Klub for Kvinder 🏆🏀 Vi har masser af forskellige hold, uanset om du er nybegynder eller erfaren!

Læs mere

Kom og spil basketball hver tirsdag kl. 18.30 i Mimersparken. Vi har et hold seje trænere, der står klar til at give dig en god oplevelse, uanset om du har spillet basketball før eller ej.

Læs mere

Nyt basketball hold for piger hver mandag kl. 16.30-17.30 på Tagensbo Skole med Ugis! Holdet er for piger i 4.-6. klasse, og det er velegnet nybegyndere.

Læs mere

Pan Basketball gør et kæmpestort vigtigt arbejde i at skabe inklusion i Dansk basketball. Vi arbejder sammen med Pan Basketball og er stolte af deres flotte vækst.

Læs mere