Videoarkiv

Hjemmeøvelser og blandede videoer fra klubben

Sommertræning 2021

By Basket

Træning med Dame 3

Træningsøvelser

Trickshots

En festlig oplevelse

Er det muligt at samle folk til frivilligt at spurte rundt til syv forskellige basketbaner for at kaste en bold i nettet og samtidig tage et billede som bevis på den heroiske indsats. Svaret er ja, det gjorde vi den sidste weekend i april, da vi havde arrangeret den første basket-event i Købehavn i dette årtusinde. 

Ruten var knap 20 km lang, og det var valgfrit om man ville løbe, gå eller cykle hele ruten igennem. 

Cirka 150 deltagere tog imod udfordringen og mange brugte hidtil usete måder at få kastet bolden i nettet. En enkelt dreng kravlede helt op på bagsiden af det tårnhøje basketstativ på en af banerne og kastede bolden op over kanten – og minsandten: Den røg lige ned gennem nettet.

Arrangementet var unikt  på mange måder. De mange restriktioner skulle overholdes både i forhold til antal og afstand – men det lykkedes uden problemer, da “Basket – byen rundt” forløb over hele weekenden – og alt foregik udendørs. Adskillige af deltagerne havde ingen specielle forudsætninger for at spille basket, men udviste stor interesse for at lære spillet og blive medlem af klubben efterfølgende. Desværre måtte vi fortælle dem, at det endnu ikke lå helt klart, hvilke haltider vi kunne få, da den gamle klub, som vi tidligere var en del af, inden B3B blev etableret – søgte at blokere de træningstider, som vi gerne vil have – og som de ikke længere kan bruge, da over halvdelen af deres medlemmer havde meldt sig ind hos os.

Men mon ikke der kommer styr på det i løbet af kort tid, så vi ved, hvor mange vi har plads til – og ikke mindst, hvor vi kan afvikle samtlige træninger/hold. 

Vi gør, hvad vi kan for at presse på i forhold til Københavns kommune for en fornuftig løsning.

Heldigvis var vejret med os denne weekend. Det samme gjaldt humøret, som var i top. 

Se denne video, som er et sammenklip af  en del af de mange deltageres formåen.

P.S. Fem deltagere vandt et gavekort hver på 600 kr ved lodtrækning. Samtidig kunne vi uddele to lækre basketbolde til yderligere to vindere.. Tak til alle der bidrog til sucessen.